»Odnos med Irino in Bradleyjem so se v zadnjih mesecih močno ohladili. Skupaj sta vztrajala zaradi otroka, a Irina se je nazadnje odločila, da bi bilo bolje, če bi se odselila. Med njima z Bradleyjem ni skoraj ničesar več,« je za tabloide povedal neimenovani vir.

Razloga, zakaj sta na tem, da se razideta, javnosti še ni nista razkrila. Mnogi ugibajo, da je kriv odnos med Bradleyjem in Lady Gaga, ki sta si med skupnimi nastopi zrla globoko v oči, iskrice ljubezni pa so bile skoraj vidne. Lady Gaga je v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmla sicer zanikala, da je z Bradleyjem romatično povezana tudi v zasebnem življenju, in poudarila, da sta le dobra igralca. Kljub temu se je pevka tik pred podelitvijo oskarjev razšla s svojim zaročencem Christianom Carinom, ki je bil očitno manj toleranten do domnevne »igre« med Bradleyjem in Gago.

Nedolžno spogledovanje ali kaj več? (Foto: Shutterstock)

Bradley in Irina naj bi imela težave tudi zaradi različnih želja v življenju. Igralec ne pije in se posveča duhovnosti, medtem ko bi Irina rada uživala in se zabavala. Lepotica se je pred kratkim sama odpravila na Ibizo, kjer si je privoščila nore zabave.