Katera bo nova gospodična, ki jo bo pod roko vodil oboževani gospod Pitt, je bilo vprašanje, s katerim so se mediji ubadali že od trenutka, ko sta z Joliejevo oznanila, da se razhajata. Bo priložnost za ponovno srečo zvezdnik znova dobila z nekdanjo ženo Jennifer Aniston? Izkazalo se je, da je šlo le za govorice, Brada pa so medtem romantično povezali še z izraelsko arhitektko Neri Oxman. Nepričakovana poteza za igralca, ki je ljubezen pogosto iskal med igralskimi kolegicami, v svoji karieri se je namreč skoraj praviloma zapletal z ženskami, ki jih je spoznal na snemanjih (Geena Davis, Julia Ormond, Thandie Newton, Gwyneth Paltrow, Claire Forlani in nenazadnje tudi Angelina Jolie). Zveza z arhitektko ni trajala dolgo, čeprav so jima že napovedovali skupno selitev, iz tiste moke ni bilo kruha. 


Brad je za razliko od drugih igralk bivšo ženo Jennifer Aniston spoznal na zmenku na slepo.


Bradovo srce očitno res gori za igralke, saj naj bi se vnelo za še eno oskarjevko, 43-letno Charlize Theron. Južnoafriška igralka je 12 let mlajša od 55-letnega Pitta, spoznala pa naj bi se preko še enega zvezdnika Seana Penna. Z 58-letnim igralcem in režiserjem je bila Theronova nekoč celo zaročena, nato pa leta 2015 nepričakovano razdrla zaroko. Ostala sta prijatelja, sedaj, štiri leta pozneje, pa ji je bivši očitno našel celo novega izbranca. 


Brada in Charlize je spoznal igralkin bivši zaročenec Sean Penn.


Brad in Charlize v javnosti še nista potrdila govoric, prav tako ju še niso videli izmenjevati si nežnosti, je pa vir blizu igralcev za tabloid The Sun povedal, da sta se pred skoraj dvema tednoma družila na hollywoodski zabavi po projekciji filma Roma. Pogosto naj bi se dotikala drug drugega, Pitt naj bi Theronovo celo objemal in ji spogledljivo mežikal, flirtanje pa vsaj z njegove strani ni bilo posledica opitosti, saj je on vztrajal na mineralni vodi, medtem ko je zvezdnica pila vodko. »Videti sta bila srečna,« je še potrdil vir. Brad je očitno obrnil nov list, popivanje in kajenje marihuane naj bi namreč pokončalo njegov zakon z Angelino. Če se izkaže za resnično, bo morda ta nova zveza bolj uspešna, saj se iskrice med igralcema niso vnele zaradi vročih scen na filmskem prizorišču, Brad in Charlize nista skupaj zaigrala še v nobenem projektu. Ima pa Theronova zgodovino z Bradovo bivšo ženo Angelino. Med njima naj bi vladala nekakšna tiha vojna, saj režiserji igralkama pogosto ponudijo isto vlogo, špekuliranje, katera jo bo zavrnila in katera sprejela pa pripomore k publiciteti njihovega filma. Angelino so po novici, da je Brad našel novo ljubezen, opazili na ulicah Los Angelesa. Tja se je 43-letna igralka zavita v pončo in zakrita z velikimi sončnimi očali podala v spremstvu 15-letnega posvojenca Paxa, privoščila pa sta si nekaj ur nakupovanja. Glavne ljubezni v Angiejinem življenju je očitno še vedno njenih šest otrok. Z Bradom sta se po dveh burnih letih razhajanja lanskega decembra le dogovorila o skrbništvu nad njimi, vse od ločitve pa zvezdnice, ki skrbno varuje zasebnost, še niso povezali z drugim moškim. 


Angelina s hčerko Shiloh Jolie Pitt in posvojenko Zahara Jolie Pitt.


Oskarjevka se posveča družini in je predana aktivizmu, ki bo morda enkrat v bližnji prihodnosti prerasel tudi v politiko. Vsaj tako je konec lanskega leta namignila v intervjuju za BBC, kjer sta z voditeljem razpravljala o njenem delu z begunci za Združene Narode in podpiranju kampanje proti spolnemu nasilju. »Sposobna sem delati z vladami in tudi z vojaškimi strukturami, sem v položaju, ko lahko naredim marsikaj,« je dejala Angelina, na vprašanje, ali je mogoče da bo med 30 do 40 kandidati demokratske stranke, ki se bodo potegovali za predsedniško nominacijo, pa ideje ni zavrnila, ampak odgovorila le z namigujočim »Hvala!«