Film Bilo je nekoč v Hollywoodu je prejel deset nominacij za oskarja, med drugim sta za najboljšo moško glavno vlogo in najboljšo stransko moško vlogo nominirana Leonardo DiCaprio in Brad Pitt. Nekdaj najbolj seksi moški na svetu, ki še vedno ostaja ljubljenec gledalk po svetu, je v kratkem intervjuju za revijo W Magazine spregovoril o pet prvih stvareh v svojem življenju. 

Prvi poljub

»Ime ji je bilo Lisa. Zgodilo se je v garaži. Hodil sem v četrti razred,« je priznal Brad Pitt. Po poljubu je stekel domov, saj je bil popolnoma iz sebe. »Poljub je bil dogovorjen, a čakanje nanj je bilo zelo napeto,« je še dodal.

56-letni igralec je še dodal, da je imel že kot otrok ogromno simpatij. »Vedno sem imel simpatije. Ker sem zasvojen,« je pomenljivo dodal.

Preberite še: Kako sta se Brad Pitt in Jennifer Aniston spoznala na zmenku na slepo  

Prvi maturantski ples

»Imel sem dva prva maturantska plesa,« je razkril Pitt. Ker je bil takrat v zvezi z dekletom iz soseske, sta šla najprej na njenega in nato še na njegovega. Nosil je bel frak.

»Takrat sem plesal tako, kot se je plesalo v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Moj ples je nato 20 let ostal nespremenjen. Zdaj pa vidim več plesa v svoji prihodnosti,« je dodal.

Prvi nastop na televiziji

»Mislim, da sem se pojavil v Dallasu ali 30 … nekaj. Imel sem eno vrstico. Rekel sem da ali ne,« se je spomin Pitt. V filmu Charlieja Sheena je bil statist, a je na vsak način poskušal izreči vsaj en stavek. Režiser ga je grobo prekinil in mu zagrozil, da ga bo odpustil.

Prvi glasbeni album

Elton John, Capitan Fantastic and the Brown Dirt. »Sanjal sem, da bi postal roker, a nisem znal peti ali igrati instrumenta. Zato sem izbral drugo najboljšo stvar,« se je pošalil Brad.

Prvi ljubljenček

»Mojemu prvemu ljubljenčku je bilo ime Quiche Lorraine,« je razkril oče šestih otrok in nekdanji mož Angeline Jolie