Je ameriški igralec Brad Pitt človeški kameleon, se je pred leti spraševal britanski časopis Daily Express, ki je na kupu zbral tri fotografije zvezdnika in njegovih deklet iz različnih obdobij. Že njegove tri zveze z Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston in Angelino Jolie so bile zgovorne, na bizaren način je Pitt resnično odseval stil vsake izmed igralk. 

Ko je članek o Bradu zagledala ameriška fotografinja Sarah McGonagall, ji neverjetno naključje ni dalo spati, zato je izbrskala še več fotografij igralčevih preteklih ljubezni in dokaze delila na Twitterju. Bilo je kot pribito, zvezdnik, ki si je kar dvakrat prislužil naziv revije People »najbolj seksi moški na svetu« (1995 in 2000), je resnično videti kot njegove partnerice. Številni uporabniki na Twitterju so opazili, da Brad ne spremeni le pričeske ali stila oblačenja, na bizaren način se mu spreminjajo tudi izrazi na obrazu, celo pozirati začne enako kot njegova izbranka. 


Fotografskih dokazov se je do danes nabralo že za celo goro, Brad je namreč imel že veliko slavnih deklet, zato so njegove zveze in sprehodi po rdečih preprogah dobro dokumentirani (na zgornjih fotografijah je poleg Angeline, Jennifer in Gwyneth, Brad še z Jitko Pohledek, Saro Hart, Juliette Lewis, Shalene McCall, Thandie Newton, Christino Applegate in Jill Schoelen).  

Z Jennifer je bil Pittov videz sproščeno razmršen, z Angelino pa precej bolj urejen. Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock, Jaguar SP/Shutterstock in BAKOUNINE/Shutterstock

Medtem ko se navadni smrtniki zabavajo s kovanjem vzdevkov za hollywoodskega igralca, oklicali so ga za kameleonskega partnerja in ga celo primerjali z likom pobegle neveste, ki ga je v istoimenskem filmu leta 1999 upodobila Julia Roberts (glavna junakinja v njem prevzame navade svojih zaročencev, kar se vsakič znova konča z njenim begom na poročni dan), pa Pitta zagovarjajo njegove bivše. No, vsaj Gwyneth Paltrow, ki se je na objave fotografij odzvala s komentarjem: »Priznajmo si, morda pa me posnemamo njega.« 

Kaj je resnica, oboževalci ne bodo nikoli zares izvedeli, še najverjetneje pa je, da podobnosti Pitta in njegovih deklet zakrivijo hollywoodski agenti in stilisti. Poziranje megazvezdnikov na rdeči preprogi ni nikakršno spontano naključje, cela četica ljudi, ki jih imajo zaposlene veliki zvezdniki, mesece in tedne kuje načrte, kaj bo njihov varovanec oblekel, kako se bo pred fotografskimi objektivi obnašal pa tudi, kaj bo smel razkriti v mikrofone novinarjev. Da je zvezdniški par vsaj stilsko usklajen, je nekakšno nenapisano pravilo, staro že kot Hollywood sam in zato ne bo nobeno srečno naključje, če bo Brad tudi v prihodnjih zvezah kot popolna kopija svojega bodočega dekleta. 

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock