Bled Rose hotel se je letošnji praznični december povezal z Zavetiščem za zapuščene živali Ljubljana in 15 slovenskimi vplivneži, skupaj pa so se zavezali k cilju, da zapuščenim štirinožcem, ki trenutno bivajo v Zavetišču Ljubljana, najdejo nov stalni dom. 

Boštjan Romih, Rebeka Dremelj, Challe Salle, Tanja Ribič, Tim Kores Kori, David Amaro, Ines Erbus, Nika Krmec, Gaja Prestor, Doroteja Premužič, Nina Kolar, Roky Gracer, Kaja Solo, Franko Bajc in Vesna Ponorac so pred objektivom fotografinje Tije Ažman pozirali s kosmatinci in na družbenih omrežjih pozivajo k posvojitvi brezdomnih živali. Nekatere med njimi v Zavetišču Ljubljana bivajo tudi več let, kjer jim nudijo popolno oskrbo, od prehrane in tople sobe, do nege in zdravstvene oskrbe. A kar si resnično želijo je nov lastnik, s katerim se bodo postarale in ki jim bo vračal ljubezen. 


»Najboljše zavetišče je prazno zavetišče,« meni vodja ljubljanskega zavetišča in veterinar Marko Oman, dr. vet. med., to pa je tudi dolgoročni cilj dobrodelnih projektov Bled Rose Charity, ki so se jih lotili pri blejskem hotelu. 

Bled Rose Hotel bo vsem novim lastnikom posvojenih živalic in njihovim izbrancem podarilo tudi brezplačno nočitev v novih dizajnerskih sobah ter razvajanje v modernem novem wellnessu. A to še ni vse, kot vsako leto doslej, bo Bled Rose hotel na svoji plaži ob Blejskem jezeru priredil tudi dobrodelni piknik, kjer se bodo vsi vključeni v projekt ponovno srečali in družili, kar pomeni veliko nasmejanih obrazov in veselomahajočih repkov. 


Fotografije znanih Slovenk in Slovencev ter štirinožcev je partner podjetja Bled Rose hotel podjetje Futura d.o.o. oblikovalo tudi v dobrodelni koledar za leto 2021, sredstave od prodaje pa bo Bled Rose hotel namenil Zavetišču Ljubljana za nakup materiala za zdravstveno oskrbo njihovih živali.