Ko se pogovarjava, je torek, 17. novembra. Pred in po tem se v slovenskem javnem prostoru dogajajo bizarnosti, nekdaj nedoumljive, zlorabe, ki – tako smo verjeli – ne sodijo več ne v ta čas in ne v ta prostor. Slovenski politični vrh redno in vešče spodkopava ugled Slovenije v tujini; tresejo se gore, rojevajo se miši. Čeprav predsednik Republike Slovenije Borut Pahor trdi, da ni moralna avtoriteta, Slovenci od politika, ki se vztrajno giba na vrhu lestvice priljubljenosti, pričakujemo prav to. Morda bo ta prostor, ko boste pogovor brali, doživel (že) kakšne resne odmike od višegrajske skupine, a globoki rezi v tkivo se bodo celili še dolgo. 

Ko sem bil star devet let, je umrl oče. Za sabo je pustil nedograjeno hišo, kar je za mamo pomeni...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE