Debbie Harry je dejala, da se je pisanja avtobiografije sprva otepala, nato pa se je vendarle odločila za ta podvig. Sedaj pa že razmišlja o nadaljevanju: »V kolikor bo delo Face It nagovorilo ljudi, sem pripravljena delili še več anekdotičnih drobcev iz zgodovine Blondie - denimo o tem, kako sem srečala Rito Hayworth in Penny Singleton v zaodrju losangeleškega Grškega teatra. Živela sem zelo izpolnjujoče življenje in vsega nikakor ne morem opisati zgolj v eni knjigi.«

Pevka je dodala, da je pripravljena na najboljše in najslabše kritike, podobno kot je nanje pripravljena ob izidu novega albuma ali večjem nastopu. »Nimam debele kože, imam pa kar dober smisel za humor,« je dejala.

(Foto: Shutterstock)

V knjigi, ki bo pri založbi Harper Collins izšla 1. oktobra, se bodo eseji Debbie Harry prepletali s pogovori, ki jih je opravila z novinarko Sylvie Simmons. V delo bodo vključene tudi številne javnosti doslej neznane fotografije ter dela oboževalcev zasedbe.

Blondie so nazadnje pred dvema letoma izdali album Pollinator, trenutno pa se pripravljajo na poletno turnejo z Elvisom Costellom po Severni Ameriki.