Imenuje se Under, Spodaj, navzven pa je videti kakor ladja, ki s skalnate obale tone v morje. Vreme je tu pogosto vetrovno in morje izjemno valovito, zato je obedovanje pod vodo, v povsem varnem, obenem pa zelo udobnem in elegantno, a izvirno opremljenem prostoru, prav posebna izkušnja, povedo snovalci norveškega arhitekturnega biroja Snoehetta, ki so podvodno čudo postavili v oddaljeno vasico Båly.

Podoba se opira na potopljeni periskop, povedo idejni očetje in avtorji atrakcije ki lahko obenem sprejme 40 lačnih in premožnih gostov, v trietažni konstrukciji, na katerih se razprostirajo sprejemnica, garderoba, restavracija in bar, pa bodo prostor dobili tudi morski biologi za raziskovalne dejavnosti. Pred morjem in podvodnim življenjem prostore varujejo meter in pol debeli betonski zidovi, medtem ko je notranjost obdana s toplim in prijetnim hrastovim in češnjevim lesom.

Podvodno restavracijo si želi obiskati že več kot 7000 ljudi, toliko so namreč našteli že rezervacij, pa čeprav so cene, milo rečeno, vrtoglave in nikakor ne za vsak žep. Za najdaljši, 18-hodni degustacijski meni, ki temelji na lokalnih surovinah in morski hrani, boste odšteli 3700 kron (380 evrov) na osebo, vključno z vinom. Vsako leto pričakujejo 12.000 gostov, se nadejajo lastniki.