Radikalni posegi se pogosto zdijo edina učinkovita rešitev za pokončne, čvrste in mladostne prsi, toda poznavalci zagotavljajo, da lahko na privlačen videz vplivamo z vsakodnevno, vztrajno rutino in navadami. Pa si poglejmo.

Mrzla prha in lahkotna masaža na kožo delujeta čudežno, ne le na prsih, temveč povsod po telesu. Curek mrzle vode je odlična masaža, ki izboljšuje prekrvavitev, ta pa spodbuja nastajanje elastina in kolagena v koži za ustrezno napetost kože.

Za privlačnejše prsi lahko naredite veliko tudi s telovadbo. Joga povečuje gibčnost telesa, če pa k vadbi dodate še sklece, boste zadele terno. Sklece resda niso enostavno, a utrjujejo mišice pod prsnim maščevjem, zato bo trud zanesljivo poplačan.S pravilno držo lahko optično povečamo prsi, zato se – izprsite! Ramena nazaj in glavo pokonci, prsi bodo tako zanesljivo privlačnejše in večje, vi pa samozavestnejši in mladostnejši. Pokončne drže se lotite takoj in ne odnehajte, dokler si mišic ne utrdite do te mere, da vam bo vzravnan položaj povsem samoumeven in nič kaj naporen.

Pravilna izbira modrca je ključna za videz prsi. Nedrček ne sme tiščati, ne sme pa biti ohlapen, zato ga izbirajte preudarno, za nasvet prosite tudi poznavalce. Če si želite videza večjih prsi, zanesljivo potrebujete zanesljive košarice.Po večernem prhanju si v prsi utrite eterično olje, ki bo pripomoglo k čvrstosti prsti. Priporočljiva so olja limonske trave pa mete in celo oljčno olje. Previdno pri odmerjanju, zadostuje le nekaj kapljic!

Uživajte hrano z naravnim rastlinskim estrogenom ali fitoestrogenom in živila, ki pomagajo vzdrževati hormonsko ravnovesje. Korenje, koruza, jabolka in oves vam bodo pomagali do polnejših prsi, tako tudi sončnična semena, bučne pečke ter svetlinovo olje. Ne pozabite na laneno seme in mlečne izdelke ter zelenolistno zelenjavo, lečo, sezamovo seme, brokoli, suhe fige, zrnje stročnic, mandlje, špinačo in vodno krešo.