Po prihodu v Split Garcia ni bil razpoložen za izjave niti dajanje avtogramov, kar je v skladu z njegovimi znanimi stališči o strogi zasebnosti in zavračanju »hollywoodskega načina življenja«, danes poroča Jutarnji list. Kot dodaja, je na Hrvaško prispel brez soproge in štirih otrok. Igralec je najbolj znan po svojih vlogah v celovečercih Boter 3 in Nedotakljivi ter »Oceanovi« trilogiji.


Foto: Reuters


Podrobnosti o vlogi 61-letnega Garcie v nadaljevanju celovečerca Mamma Mia sicer še niso objavljene. Igral naj bi Fernanda Cienfuegosa, morda pa bo zapel tudi uspešnico Fernando švedske skupine Abba, ugibajo mediji. Film Mamma Mia namreč tako kot globalno znani gledališki muzikal s tem naslovom temelji na pesmih nekoč ene najbolj priljubljenih svetovnih glasbenih skupin, kvarteta Abba. Garcia se bo na Visu pridružil svoji kolegici Amandi Seyfried, na snemanju na dalmatinskem otoku pa kmalu pričakujejo tudi Brosnana in Firtha. Na internetu pa se je znašel že uradni utrinek s snemanja, prizor v katerem angleška igralka Lily James upodablja mladi lik Meryl Streep. 


Foto: Splash


Na obisku v Splitu je bila prejšnji konec tedna tudi filmska zvezdnica Julia Roberts, v začetku prihodnjega leta pa v Dubrovnik prihajata še njen kolega Daniel Craig, ki se bo tam snemal nov film o Jamesu Bondu.