Veselo novico je pevka s svojimi oboževalci delila na socialnem omrežju Instagram, kjer je pod romantično fotografijo, na kateri razkriva nosečniški trebušček zapisala: "Z vami bi rada delila najino ljubezen in srečo. Že v drugo se nama je nasmehnila sreča. Neskončno se veseliva, da bo naša družinica dobila še dva člana in se zahvaljujeva vsem za lepe želje, Carterjeva." To bo druga nosečnost za 35-letno Beyoncé, z Jay-Zjem imata namreč že petletno hči Blue Ivy. Čeprav je pevka dobro hranila skrivnost, pa nosečniški trebušček na sliki razkriva, da bi lahko bila že krepko v četrtem ali petem mesecu nosečnosti. Najbolj radovedni še ugibajo, da njena izbira poziranja v temno rdečem nedrčku in modrih hlačkah morda namiguje, da Beyoncé pričakuje punčko in fantka. 

Pevkinim oboževalcem se je ob novici, kakopak, zmešalo od veselja. Twitter je v prvi uri razkritja zabeležil preko pol milijona tvitov na to temo. Objava na Instagramu pa je le v nekaj urah dosegla skoraj sedem milijonov všečkov in podrla rekord igralke in pevke Selene Gomez, ki jih je v sredo s fotografijo, na kateri srka sok, dosegla 6,3 milijona. Čeprav oboževalce razganja od navdušenja, pa se Beyhivevovci, kot so se poimenovali pevkini najbolj zapriseženi poslušalci, že sprašujejo, kako utegne nosečnost vplivati na Beyoncéine nastope. Kraljica Bey bi namreč morala odpreti letošnji kalifornijski glasbeni festival Coachella, za katerega so oboževalci že pokupili vstopnice, a novic o odpovedi nastopa zaenkrat še ni. Če ne prej, pa bomo Beyoncé 'v živo' videli že 12. februarja na podelitvi nagrad Grammy, letos je nominirana za kar devet prestižnih nazivov. 

Priljubljeni glasbenici so čestitke deževale z vseh koncev sveta, veselili pa so se tudi mnogi zvezdniki. Pevka Rihanna, ki sama še nima otrok, kar ni mogla skriti navdušenja. Manekenka in žena glasbenika Johna Legenda Chrissy Tiegen je pristavila svoj lonček s šalo, da sama pričakuje trojčke. Hudomušna pa je bila tudi komedijantka in voditeljica Ellen DeGeneres, ki je oboževalce nagradila z naslednjim kolažem.