V svojih knjigah pogosto kako besedo razstavite in potem drugače sestavite, zato nanjo pogledamo drugače. Ste kaj takšnega že naredili z besedo počitnice?

(nasmeh) Dobro je, da počitnice niso polčitnice, prav je, da jih zaužijemo in si dovolimo čas zase. 

Ko sem v obdobju pisanja, vsako jutro pišem, potem ko Sofio odpeljem v šolo in malo pospravim po stanovanju, da se muze ne pritožujejo nad neredom. 

Ljudje radi odštevamo čas do njih, ko pa se le začnejo, takoj začnemo strahoma odštevati čas do konca prostih dni. Prvo nam prinaša veselje, drugo pa lahko celo malo pokvari dopust. Kaj storiti, da se tej miselni zanki ognemo?

N...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!