Prva semena potrditve te drzne teze so že vzklila. Opazimo jih lahko v vnemi, s katero se prvoborci informacijske industrije pospešeno odklapljajo s spleta. In v dejstvu, da so v številnih elitnih šolah ameriškim otrokom že prepovedali pametne telefone.

A pojdimo lepo po vrsti.


Poznate to kontrolo?

Ste že slišali za Facebookovo notranje poročilo izpred približno petih mesecev? Namreč tisto, v katerem se je podjetje hvalilo, da zna v realnem času nadzirati zapise in objave na naših uporabniških profilih? In kako učinkovito zna iz tega uganiti, kako se v danem trenutku počutimo?

Če morda še niste slišali za to poročilo, je...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!