In tako so podjetja, v katerih se sodelavci pogovarjajo in iščejo rešitve za boj s krizo, in so podjetja, v katerih se kriči. Za zadnje napoved ni rožnata, poudarja dr. Alenka Stanič, svetovalka podjetjem za ključne kadre in specialistka za individualno karierno svetovanje ter coaching. Pogovarjali sva se o stvarnosti odnosov v podjetjih, ki so tudi glavna (privlačna ali odbojna) magnetna sila za najboljše kadre. 

Ni težava v panogah, ampak v posameznih podjetjih. Če je vodstvo naklonjeno sodelovanju, bodo v podjetju sodelovali, če glavni prihaja pozno v službo, bodo tudi drugi, če vodja piše nespoštljiva sporočila, jih bodo tudi zaposleni. 

Upravam svetujete pri strateških vidikih...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!