Kranjska klobasa ali kremna rezina?

Luka: U, jebela!

Aleksandra: Kranjska klobasa! Preden sem začela delati na sejmih, bi gotovo rekla kremšnita! Ampak kranjska klobasa je zrasla in jo zdaj bolj cenim. Prefinjena je.

Luka: Ja, kranjska klobasa je postala dama! Čeprav je zgodba o kremšniti zares dobra.

Luka: Srž problema je v šolstvu. Sistem je treba postaviti. Ravno pretekli teden sem bil na zaključnih izpitih na ljubljanski gostinski šoli. Stara je 30 let, a je še vedno vse enako kot pred 20 leti, ko sem imel zaključni izpit. Pa najbrž je isti krožnik, iste stvari. Nič se ne premakne. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!