Pravila in pogoji nagradne igre

Podarjamo tretma nitkanja

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri »Podarjamo tretma nitkanja«

I. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre »Podarjamo tretma nitkanja« (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana, partner nagradne igre pa je Sanela Jezdimirović, s. p., Lenartova pot 41, 8250 Brežice.  

II. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od vključno 9. februarja 2018 do vključno 14. februarja 2018 do 24:00 ure.

III. Definicije pojmov

Pravila nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljena na spletni strani http://www.onaplus.si/ ter dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre, v oddelku Marketing.

IV. Sodelovanje v nagradni igri

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba pripisati še osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov, telefonsko številko.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, pri partnerju nagradne igre ali družbah v skupini - Delo d.o.o., Sanela Jezdimirović, s. p. ter njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji in stari starši zaposlenega) v tej nagradni igri ne smejo sodelovati. Mladoletne osebe in osebe, ki jim je bila delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

V. Postopek izbora nagrajencev

Nagrajeni bodo naključno izžrebani sodelujoči v nagradni igri, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in izpolnjujejo vse pogoje za sodelovanje, in sicer se bo ob zaključku nagradne igre izmed vseh oddanih spletnih prijavnic izžrebalo tri nagrajence, ki bodo prejel tretma nitkanja obraza.

Žrebanje nagrajencev bo potekalo po zaključku nagradne v četrtek, 15. februarja 2018, ob 13.00 uri, izmed vseh spletnih kuponov, ki bodo oddani v elektronski obliki med 9. in 14. februarjem 2018.

Žrebanje bo potekalo v navzočnosti tričlanske komisije v oddelku Marketing Dela, d.o.o., s pomočjo računalniškega programa izbora naključnih številk. Člani komisije so zaposleni v podjetju organizatorja nagradne igre.

Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani pri organizatorju.

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Objava nagrajenca

Rezultati nagradne igre bodo po izvedenem žrebanju objavljeni na spletni strani http://www.onaplus.si

VII. Nagrada in njen prevzem nagrad

Organizator nagradne igre bo po zaključku nagradne igre podelili:

· 3 x tretma nitkanja obraza v vrednosti 20,00 €.

Nagrajenci prevzamejo nagrado v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrade niso prenosljive in niso izplačljive.

Tretma bodo nagrajenci lahko prevzeli v Kozmetičnem salonu Ajna, na Linhartovi 17, 1000 Ljubljana.  

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem nagrade, do nagrade ni upravičen.

Vsem sodelujočim organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:

- pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,

- ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

VIII. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoli organizatorju nagradne igre Delo, d.o.o. in partnerjem nagradne igre Sanela Jezdimirović, s. p., Lenartova pot 41, 8250 Brežice, da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, objavijo na spletni strani http://www.onaplus.si.

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Delo d. o.o. in partnerjem nagradne igre Sanelo Jezdimirović, s. p., , njihove posredovane osebne podatke uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d. o.o. in Sanela Jezdimirović, s. p., navedene osebne podatke obdelujejo v svojih zbirkah ter jih uporabljajo za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabijo za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d. o.o. in Sanela Jezdimirović, s. p., hranijo in obdelujejo do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Delo, d. o.o., Dunajska 5, Ljubljana in na naslov Sanela Jezdimirović, s. p., Lenartova pot 41, 8250 Brežice. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator in partner nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno prenehata uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvestita (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

IX. Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

X. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator in partner nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno prenehata uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvestita (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

XI. Spremembe pravil in pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani http://www.onaplus.si

Ljubljana, 9. februar 2018 

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE