Pravila in pogoji nagradne igre

Zakladnica ženskih skrivnosti

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri Dela:

»Zakladnica ženskih skrivnosti«

 

 

I. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre »Zakladnica ženskih skrivnosti«  (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Delo d. o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.

 

II. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od vključno 20. februarja 2017 do vključno 28. februarja 2017.

 

III. Definicije pojmov

Pravila nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradni igri. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljena na spletni strani www.onaplus.si ter dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre, v oddelku Marketing.

 

IV. Sodelovanje v nagradni igri

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba pripisati še osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov, telefonsko številko.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

 

V. Postopek izbora nagrajenca 

Nagrajeni bodo naključni izžrebanci nagradne igre, ki izpolnjujejo vse pogoje za sodelovanje, in sicer ob zaključku nagradne igre se bo izmed vseh prispelih tiskanih in spletnih kuponov izžrebalo osem nagrajencev, ki bodo prejeli  vsak eno beležnico Onaplus.

 

Žrebanje nagrajenca bo potekalo:

  • 1. 3. 2017 ob 10.00 uri

 

Žrebanje bo potekalo v navzočnosti tričlanske komisije v oddelku Marketing Dela, d.o.o, s pomočjo računalniškega programa izbora naključnih številk. Člani komisije so zaposleni v podjetju organizatorja nagradne igre.

Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani pri organizatorju.

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

 

 

VI. Objava nagrajencev 

Rezultati nagradne igre bodo po izvedenem žrebanju objavljeni na spletni strani www.onaplus.si

  • 1. 3. 2017 ob 12.00 uri

 

VII. Nagrada in njen prevzem nagrad

  • Organizator nagradne igre bo po zaključku nagradne igre podelil 8  beležnic Onaplus.

Vsak nagrajenec bo prejel eno beležnico. 

Nagrajenci prevzamejo nagrade v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrade niso prenosljive in niso izplačljive.

Če nagrajenec ne sprejme pravil akcije ter pravil za prevzem nagrade, do nagrade ni upravičen.

Vsem sodelujočim organizator zagotavlja enake možnosti za pridobitev nagrade.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade niti, če se:

  • pojavi razlog za dvom o istovetnosti podatkov udeleženca,
  • ugotovi, da je udeleženec sodeloval v nasprotju s temi pravili.

 

VIII. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoli podjetju Delo, d. o.o., da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, objavijo v edicijah Dela, d.o.o, in na spletni strani www.onaplus.si

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Delo, d.o.o, njihove posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo, d.o.o, navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo, d.o.o, hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Delo, d.o.o, Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

 

V primeru, da se udeleženec ne strinja z uporabo osebnih podatkov v zgoraj navedene namene mora to posebej označiti na kuponi ali na spletni glasovnici. Udeleženec mora v skladu s 4. Členom teh pravil kljub temu napisati svoje osebne podatke.

 

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

 

 

IX. Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

 

X. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

 

 

 

XI. Spremembe pravil in pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.onaplus.si

 

 

Ljubljana, 20. februar 2017

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE