Vsebine s ključno besedo:

“recept”

Blondiji z makadamijami

Za rjavčke ste že slišali, a ljubitelji bele čokolade gotovo veste, da obstaja tudi svetla različica najbolj omamnega čokoladnega peciva. Imenujejo se blondiji in so prav tako p...

Čokoladni zavitek

Morda so od evropskih narodov Madžari med najbolj sladkosnednimi: njihova bogata in sladka kulinarična tradicija sega od slovitih tort doboš, esterhazy in orehove do prefinjeneg...

Žepki z zeljem

Z dobro znanimi sestavinami in tehnikami, domačimi v srednjeevropski kulinariki, so nam lahko recepti za jedi, ki prihajajo z Madžarske, za vsakodnevni navdih in uporabo. Danes ...

Cmoki iz ajdove kaše

Slovenska kulinarična zakladnica premore nešteto jedi, ki so jih kuhale že naše prababice, babice in mame. Recepti zanje so šli od ust do ust, pred 150 leti pa so bili prvič zbr...

Za praznično vzdušje smo odgovorni vsi

So kuharske knjige in so kuharske biblije. Prve se menjajo kot jesensko listje, druge potujejo iz generacije v generacijo, ne počivajo le na knjižnih policah, ampak jih uporablj...

Kutinova čežana z mandlji

Kutina je danes precej pozabljena. Morda tudi zato, ker jo je treba pred uživanjem vedno skuhati, to pa je za sadeže dokaj nenavadno. A zakaj ne bi to jesen obudili njene čudovi...

Pridejo dnevi, ko namesto arašidovega pojem mandljevo

Rok Starič od leta 2015 po lastnem receptu pod blagovno Rok’s nut butter izdeluje arašidovo maslo. Poleg prepoznavnega arašidovega masla izdelujejo tudi mandljevo maslo in slado...

Ajdov kropec s skutnim nadevom

Knjiga Ajda je poleg ponatisa zdaj doživela tudi dopolnjeno izdajo. V knjigi so opisane lastnosti, pridelava in posebnosti te starodavne poljščine, njena aktualnost in uporabnos...

Bi raje prave ali divje kostanje?

V hladnih jesenskih dneh nam preverjeno požene kri po žilah prijeten sprehod, okronan s sveže nabranim kostanjem. Užitni se prileže kuhan ali pečen, s pomočjo divjega pa si lahk...

Testenine z bučnim pestom

Bučna semena zmorejo vse, kar zmorejo oreški. In še več. Zakaj ne bi iz njih pripravili tudi dišečega pesta? V gostilni in piceriji Nona postrežejo bučni pesto s testeninami...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE