Mag. Mojca Vozel, avtorica knjige Hrana za zdravje družine in mentorica za prehranske spremembe ter samozdravljenje, nam je razložila, zakaj stres ustavi normalno presnovo.
Znanstveniki so v zadnjem času že veliko bližje odgovorom, kako poskrbeti za zdravo presnovo in se tako že v osnovi izogniti nezdravim dietam, ki ne delujejo.
Presnovni ostanki po uživanju »problematične« hrane se radi kopičijo predvsem v maščobnem tkivu in so potencialna nevarnost za celice. Zeleni čaj ima moč, da jih odplakne.
V petem delu Onine poletne šole dobrega počutja se učimo zasukov, ki so izjemnega pomena za zdravje naše hrbtenice, pomagajo tudi pri slabi prebavi.
Mladi grah nas te dni že vabi, da si ga privoščimo v vsej njegovi spomladanski svežini. Ker vsebuje ogromno hranilnih snovi, je dobra porcija graha vredna več kot deset zrezkov.
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.
STRINJAM SE