Vsebine s ključno besedo:

“paradižnik”

Testenine s svežim kozjim sirom in paradižnikom

Posebna lastnost kozjega mleka je, da je lahko prebavljivo in zato zelo zaželeno pri ljudeh, ki imajo intoleranco na kravje mleko. Izdelki iz kozjega mleka se zadnja leta pogost...

Paradižnikova rižota

Ne bi se radi pretirano mučili s pripravo hrane, bi pa želeli prijatelje očarati s svojimi kuharskimi recepti? Ponujamo ravno pravšnji recept!

Najboljša solata iz testenin

Vrhunski italijanski kuharGino D'acampo je na pot svoji knjigi z naslovom Testenine zapisal: »To knjigo posvečam vsem ženskam z oblinami, ki nenehno preštevajo kalorije. Zapomni...

Jajčevci s paradižnikom, česnom in timijanom

Gino D'acampo je vrhunski italijanski kuhar. Njegova prva knjiga Fantastico! je prejela prestižno mednarodno nagrado za najboljšo italijansko kuharsko knjigo Gourmand, druga, Bu...

Fižolova solata s koruzo in paradižnikom

Včasih tudi močnejšo lakoto poteši solata. Dodajte ji hranljive stročnice, ki bodo povišale njeno energijsko vrednost vas pa naredile site za dalj časa kot samo listki zelene so...

Špageti po napolitansko

Špageti in paradižnik, večna klasika, ki jo lahko pripravimo na tisoče načinov. Ena izmed njih je tudi povsem preprosta kombinacija, za katero potrebujemo le zares okusen svež p...

Brusketa s paradižnikom

Ni ga čez bruskete, slasten in preprost italijanski prigrizek, ki prija za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo. Za res dobre izberite najbolj okusne paradižnike, saj svežina in k...

En paradižnik na dan ...

Izvira iz Južne, Srednje in tudi z juga Severne Amerike in je zelo soroden čiliju, tobaku, jajčevcu in krompirju. Tudi pri nas je nepogrešljiv predvsem na poletnem jedilniku, ko...

Grška solata s pestom iz kapucink

Za to presunljivo solato uporabite karseda sveže in kakovostne sestavine. Listi kapucink so priljubljeni v finih restavracijah, ne samo zaradi privlačnega videza, temveč tudi za...

Testenine s feferonom, slanino in paradižnikovo omako

»Ta recept, ki izvira iz kraja Amatrice blizu Rima, so si rimski kuharji vzeli tako k srcu, da je zaslovel po vsem svetu. Priprava je nadvse preprosta, toda vzeti morate bucatin...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE