Vsebine s ključno besedo:

“kvas”

Slastni parkelj iz kvašenega testa

Miklavž in parkelj prihajata v goste, zato je skrajni čas, da začnete sezono praznične peke. Naš nasvet: bolje parkelj na krožniku kot na vašem pragu.

Najlažji način, da ugotovite, ali je testo dovolj vzhajano

Veste, kdaj je kvas opravil svoje delo? Recimo, da pripravljate buhtlje. Ali kruh.

Fritole

V prizadevanju, da v deželo kar najhitreje prikličemo pomlad, menda pomaga, če se nekaj dni brez slabe vesti mastimo s pustnimi dobrotami. Na Primorskem in v Italiji si privošči...

Praljudje so vedeli, kaj je zdrava hrana: pražita in kruh brez kvasa

Številna žita so danes prehransko osiromašena in spremenjena v močno problematične alergene. V prazgodovini, daleč preden je človek začel prvotne oblike žit prečiščevati, je bil...

Cimetovi polžki

Ljubitelji cimeta lahko pritrdijo, da je ta začimba omamna vse leto in ne samo med zimskimi prazniki, ko njena aroma puhti na vsakem koraku. Pripravite si te slastne polžke, ki ...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE