Vsebine s ključno besedo:

“kuhanje”

Riž s sirom in šparglji

Praviloma vemo, ali pa mislimo, da vemo. Čim več sveže zelenjave, uravnoteženi obroki, čim manj maščob, soli in sladkorja – na to najbrž najprej pomislimo. Ampak zdrava hrana je...

Mesne kroglice Nigelle Lawson

Pri moji mizi je naslov nove »male enciklopedije« izpod prstov in kuhalnice kultne kuharice Nigelle Lawson. V njej so zares imenitni recepti, kakršnih bržčas še ne poznate. Tud...

Sveži grah s panceto

Če ste ljubitelji grahove juhe se nikar ne zadovoljite le s tisto iz vrečke. Grah s panceto, ki tako tekne v pasirani jušni obliki, je odličen tudi v rahlo pokuhan in cel. Nadvs...

Emilija Pavlič: Kruh pečem sama, da vem, kaj jem

Emilija Pavlič, svetovalka za prehrano, kuharska mojstrica in avtorica kuharic Za otroke kuhajmo zdravo in Mamica, nauči me kuhati, pravi, da spomladi potrebujemo pestro mešano ...

Jajčni hren

Na veliko noč na mizi ne smejo manjkati jajca, hren in šunka. Namesto da jih postrežemo samostojno, prvi dve pripravimo v okusen namaz, ki ga bomo na rezinah šunke pohrustali tu...

10 korakov za razstrupljanje telesa

Že iz pravljice o Sneguljčici vemo, da je od tega, kateri del zastrupljenega jabolka poješ, odvisno, ali boš ostal živ. Povsod okrog nas so toksini, ki jih včasih tudi nevede vd...

Špargljeva kremna juha z lososovimi žepki

Divji šparglji veljajo za idealno hrano tistim, ki imajo težave s preveliko telesno težo. Pomagajo odstraniti vse, kar se je čez zimo slabega nabralo v telesu, pa še tako slastn...

Čemažev pesto z lešniki

Ste naveličani klasičnega pesta? Preizkusite tole divjo recepturo, v kateri je glavna zvezda čemaž, ki ga slastno dopolnijo lešniki.

Ostala sem prizemljena in skromna

Ne le kariera, ples je njeno življenje. Z marljivostjo, vztrajnostjo, predanostjo, predvsem pa z neizmernim zaupanjem vase se je uveljavila na vrhu svetovnega plesnega sveta. Je...

Bi kuhali - v pomivalnem stroju?

V novodobni gastronomiji nas prav nič ne sme več presenetiti, nenavadne fuzije okusov pa so mačji kašelj v primerjavi s postopki priprave, ki lahko naravnost osupnejo. Denimo, b...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE