Vsebine s ključno besedo:

“hrana”

Koencim Q10: Zmanjšuje tudi neplodnost

Človeško telo ima izjemno sposobnost obnavljanja celic in celo tvorjenja za to nujnega koencima Q10, na kar le delno vpliva prehrana. Največ ga je rdečem mesu, perutnini in mast...

Jemo, kot da bi nas kdo plačeval

»Edina pogruntavščina, ki je še manj zanesljiva od diet, bi bil netilnik tabornega ognja, sestavljen iz snežne kepe in toaletnega papirja,« v knjigi Navezani na hrano poduhoviči...

Kako zapeljati s hrano glede na astrološka znamenja

Tudi poželenje po neki hrani in uživanje ob njej je povezano z astrološkim znamenjem, je prepričana avstrijska strokovnjakinja za prehrano. »Čudovita hrana je kot čudovit seks. ...

Jukatan: Kjer jedo legvane in so doma rajske plaže

Veliki mehiški polotok Jukatan je med turisti znan predvsem po privlačnih peščenih obalah. Turizem se je začel razvijati že pred desetletji, a še vedno je mogoče najti mikavne, ...

Domači nasveti, ki pomagajo pri težavah s prebavili

Metuljčki v želodcu, kakor pravimo vznemirjenju v stanju zatreskanosti, se lahko že zaradi ene same zavrnitve ljubljene osebe preobrazijo v vampirske pošasti, ki neusmiljeno gri...

Je hrana motor življenja, tolažba ali kazen?

V prepiru, ali je za določen rezultat kriva genetika ali okolje, je težko zmagati. Oba dejavnika sta tako tesno prepletena, da včasih tudi strokovnjaki ne morejo točno določiti,...

10 korakov za razstrupljanje telesa

Že iz pravljice o Sneguljčici vemo, da je od tega, kateri del zastrupljenega jabolka poješ, odvisno, ali boš ostal živ. Povsod okrog nas so toksini, ki jih včasih tudi nevede vd...

Ana Žontar Kristanc: Rešitelja bosta čas in sinov razvoj

Ana Žontar Kristanc je avtorica priljubljenega kuharskega bloga Anina kuhinja z videorecepti, objavami o materinstvu in nosečnosti ter avtorica več kuharic in priročnikov z rece...

Danes vsi na 200. Odprto kuhno

Kulinarična tržnica, ki je osvojila Slovence in tujce, ki jih pot zanese k nam, danes na Pogačarjevem trgu v Ljubljani brbota že 150., če zraven prištejemo še njeno uspešno širi...

Dr. Aleš Kuhar: Slovenci pojemo več banan kot jabolk!

Visokošolski učitelj izr. prof. dr. Aleš Kuhar z biotehniške fakultete v Ljubljani pozna in komentira stanje slovenskega kmetijstva, navade potrošnikov in vsebino naših krožniko...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE