Vsebine s ključno besedo:

“ kulinarika”

Danes vsi na 200. Odprto kuhno

Kulinarična tržnica, ki je osvojila Slovence in tujce, ki jih pot zanese k nam, danes na Pogačarjevem trgu v Ljubljani brbota že 150., če zraven prištejemo še njeno uspešno širi...

Čemaž, brezplačno čistilno sredstvo za telo

Poznavalci in ljubitelji kulinaričnih specialitet iz čemaža že iščejo njegove liste po znanih rastiščih, kajti sezona je v polnem teku. Dišeča rastlina, ki jo mnogi bolj poznajo...

Čez Hudičev most v stari Čedad

Da bi občudovali lepo, okušali dobro in uživali v neznanem, ni treba vedno v beli širni svet. Dovolj je, da si na s soncem obsijan dan vzameš čas zase in jo mahneš na svoje, če ...

Bi kuhali - v pomivalnem stroju?

V novodobni gastronomiji nas prav nič ne sme več presenetiti, nenavadne fuzije okusov pa so mačji kašelj v primerjavi s postopki priprave, ki lahko naravnost osupnejo. Denimo, b...

Jagodni tiramisu brez glutena

Kdo pravi, da se morate ob alergiji na gluten odpovedati slastni hrani? Naj vas pocrklja nekoliko drugačna, a nič manj omamna različica tiramisuja. Mmmm, le kdo se mu lahko upre...

S ptičem v novo leto

So dnevi, ko se nam ne sme nikamor muditi. To velja tudi za pripravo dobrih slavnostnih jedi, s katerimi še bolj veselo poletimo mlademu letu naproti. V kuharici Valentina: Kaj ...

Za praznično vzdušje smo odgovorni vsi

So kuharske knjige in so kuharske biblije. Prve se menjajo kot jesensko listje, druge potujejo iz generacije v generacijo, ne počivajo le na knjižnih policah, ampak jih uporablj...

Originalna italijanska Nutella

Ljubitelji italijanske kuhinje in čokolade ste gotovo že slišali za namaz gianduja. Čokoladno-lešnikova pregreha se je rodila v Piemontu v času Napoleonove vladavine, domislil p...

Kutinova čežana z mandlji

Kutina je danes precej pozabljena. Morda tudi zato, ker jo je treba pred uživanjem vedno skuhati, to pa je za sadeže dokaj nenavadno. A zakaj ne bi to jesen obudili njene čudovi...

Kutina pomaga pri črevesnih vnetjih

Kutina je starodaven sadež, ki izvira iz Perzije. V nasprotju z drugimi ga pred uživanjem kuhamo ali pečemo, saj je zaradi vsebovanega tanina surov preveč trpek.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE