ISKALI STE:

“paradižnik”

Zala Djuric: Imel je joškice

Ko vlažilno kremo zamenja olivno olje in balzam za ustnice … olivno olje. Masko za lase pa … prav tako olivno olje. To je moj najljubši del leta. Vse se zdi tako preprosto. Tudi...

Pita s paradižniki in čebulo

Če ste ljubitelji francoskih pit (quiche), vam bo ta recept še posebej dišal. Namesto masla je v testu manj mastna skuta, nadevu pa aromatičen okus dodajo suhi paradižniki in če...

Mesne kroglice Nigelle Lawson

Pri moji mizi je naslov nove »male enciklopedije« izpod prstov in kuhalnice kultne kuharice Nigelle Lawson. V njej so zares imenitni recepti, kakršnih bržčas še ne poznate. Tud...

Polenovka v zavojčku s paradižnikom, olivami in špinačo

Jedi, ki jih pripravimo in damo v pekač, tega pa v pečico, in nam pričarajo okusen obrok, je v današnjem času, ko nam vedno primanjkuje dragocenih minut, res imenitna ideja.

Piščančji paprikaš

Preprosto odlično! Piščančji paprikaš lahko pripravimo iz katerih koli kosov piščanca, tudi pustih prsi. Te so sploh uporabne takrat, ko nimamo časa za dolgo kuhanje. Prsi narež...

Testenine s svežim kozjim sirom in paradižnikom

Posebna lastnost kozjega mleka je, da je lahko prebavljivo in zato zelo zaželeno pri ljudeh, ki imajo intoleranco na kravje mleko. Izdelki iz kozjega mleka se zadnja leta pogost...

Koktajl paradižnik s kremo iz rikote in rukole

Boste povabili prijatelje na vrtno zabavo? Vreme še dopušča druženje na prostem, seveda pa ne smejo manjkati sveže dobrote. Ponujamo izviren, okusen in enostaven recept.

Paradižnikova rižota

Ne bi se radi pretirano mučili s pripravo hrane, bi pa želeli prijatelje očarati s svojimi kuharskimi recepti? Ponujamo ravno pravšnji recept!

Najboljša solata iz testenin

Vrhunski italijanski kuharGino D'acampo je na pot svoji knjigi z naslovom Testenine zapisal: »To knjigo posvečam vsem ženskam z oblinami, ki nenehno preštevajo kalorije. Zapomni...

Jajčevci s paradižnikom, česnom in timijanom

Gino D'acampo je vrhunski italijanski kuhar. Njegova prva knjiga Fantastico! je prejela prestižno mednarodno nagrado za najboljšo italijansko kuharsko knjigo Gourmand, druga, Bu...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE