ISKALI STE:

“mleko”

Veganske čokoladne tortice

Obožujete čokoladni souffle? Takšen, ki ima še tekočo in toplo sredico? Tereza Poljanič si je za vse čokoholike zamislila zdravo vegansko različico. Pri pripravi lahko za mero n...

Ona na festivalu Glastonbury: Kjer vsak doživi zadovoljitev vseh čutov

Leta 1969 je Michael Eavis, ki mu je oče pri 19 zapustil farmo, na festivalu bluesa v Bathu poslušal koncert skupine Led Zeppelin. Prešinilo ga je, da bi kaj podobnega lahko ust...

Nova študija: Kupljena hrana za dojenčke vsebuje preveč sladkorja

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je ugotovila, da hrana za dojenčke, ki jo najdemo na večini trgovskih polic, vsebuje mnogo preveč sladkorjev. Zaradi napačnih oznak na em...

Cimetovi polžki

Ljubitelji cimeta lahko pritrdijo, da je ta začimba omamna vse leto in ne samo med zimskimi prazniki, ko njena aroma puhti na vsakem koraku. Pripravite si te slastne polžke, ki ...

Kokosove tortice z robidnicami

Ko si zaželimo nekaj sladkega, vložimo trud v tale recept, ki bo vreden vsake minute. Kokos se čudovito poda z jagodičjem (robidnice lahko nadomestite tudi z malinami), majhne t...

Snežene kepice moje mame

Sladica, ki so nam jo pripravljale že babice in mame, je tako puhasta in preprosta, da so iz nje stkane najlepše otroške sanje. Te žličnike iz stepenega beljaka z vaniljevo krem...

Slivova kašna pogača

Dan je lepši, če sanjaš o sladkih stvareh, je avtor nove kuharske mojstrovine Andrej Goljat zapisal sladkim presenečenjem na pot. Izbral je več kot sedemdeset receptov za sladic...

Meni se zdi prehod v meno prav romantičen

Modrost joge nam lahko polepša, bolje osmisli vse ravni bivanja in čutenja. Ob zelenem čaju z riževim mlekom sva se o tem pogovarjali z izkušeno učiteljico te starodavne veščine...

Kako pogosto pomijete kavno skodelico?

Ste med tistimi, ki za pisalno mizo v službi redno pijete kavo, pa skodelice ne pomivate ravno zgledno in redno? Nič hudega, morda si s tem celo delate uslugo!

Sesekljana pečenka z glazuro

Kondenzirano mleko pripomore, da je sesekljana pečenka čudovito sočna, glazura pa ji daje prav posebno nenavadno sladkobo.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE