ISKALI STE:

“kuhanje”

Čas je za marmelade: 5 preprostih receptov za posebne okuse

Domače marmelade so najboljše – še posebno, če so preproste in hitro pripravljene. Sadežev je sedaj na pretek, shranimo jih, da bomo uživali tudi pozimi.

Lara Komar: Ja, dobila sem herpes

Priljubljena igralka Lara Komar karanteno preživlja z družino v Trstu. Zaupala nam je, katere pozitivne in negativne učinke ima samoizolacija nanjo.

7 mask za obraz, ki jih lahko naredimo iz kuhinjskih sestavin

Zdaj ko imamo doma več priložnosti za kuhanje, si lahko poleg zdravih obrokov pripravimo iz sadja in zelenjave tudi hranilne maske za obraz.

15 jedi, ki lahko nastanejo iz zavitka listnatega testa

Listnato testo je nadvse hvaležna sestavina, iz katere lahko pripravite marsikaj. Od takšnih in drugačnih pit do majhnih grižljajev in prigrizkov, sladkih in slanih.

Cameron Diaz prvič spregovorila o hčerki in starševstvu

Priljubljena ameriška igralka Cameron Diaz je prvič po rojstvu prvorojenke spregovorila o dojenčici in o tem, kako je biti mama, razkrila pa tudi, kako se v očetovski vlogi znaj...

Nuša Derenda: To leto bo za samozaposlene zelo nenavadno

Vedno energična Nuša Derenda dneve v karanteni izkorišča za razvajanje svoje družine. Priznava pa, da je to tudi čas, ko se glasbeniki vprašajo: kako naprej?

Gordon Ramsay

Leta 1966 se je na Škotskem rodil Gordon Ramsay, sloviti kuhar in televizijski zvezdnik ter lastnik številnih restavracij po svetu. Njegovo otroštvo je zazn...

Znani Slovenci in zdrava prehrana: Od izogibanja sladkorju do hotela mama

Nekoč so za najboljša domača kosila otrok skrbele naše none, srednješolsko obdobje je bilo čas pic in burgerjev, službe pa večinoma zapovedujejo pogrete obroke ... A vendarle. Z...

Suzana Kranjec, Slovenka, ki ji je fermentiranje spremenilo življenje

Smo obsedeni s hrano, še posebno zdravo hrano? Suzana Kranjec, profesorica matematike, se sicer izogiba pojmu zdrava hrana, a se zaradi diagnoze – ima celiakijo, potem pa so ji ...

Žele iz jerebike in jabolk

Jerebika je danes pozabljen sadež a na severu Evrope iz nje še vedno kuhajo izredno dragoceno marmelado ali žele. Prefinjeno trpkega okusa se odlično poda k divjačini ali opečen...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE