ISKALI STE:

“kruh”

Dr. Aleš Kuhar: Slovenci pojemo več banan kot jabolk!

Visokošolski učitelj izr. prof. dr. Aleš Kuhar z biotehniške fakultete v Ljubljani pozna in komentira stanje slovenskega kmetijstva, navade potrošnikov in vsebino naših krožniko...

Bistra juha iz brokolija in cvetače s timijanom

Bistra juha je bila nekoč jed najrevnejših slojev, s katero so poparili kruh. Sestavine so tako različne, kot so dežele sveta, v katerih jo kuhajo. Bistro juho je zelo preprosto...

S ptičem v novo leto

So dnevi, ko se nam ne sme nikamor muditi. To velja tudi za pripravo dobrih slavnostnih jedi, s katerimi še bolj veselo poletimo mlademu letu naproti. V kuharici Valentina: Kaj ...

Bela juha s pečeno gosko in cimetovim kruhom

Martin se klanja dobri letini, naj se ta pokaže tudi na vaši mizi! Ponujamo izviren, a praznično pristen recept prav za ta konec tedna.

Ste opazili, da SPAR v svojih izdelkih spreminja vsebnost soli?

Sol je začimba, ki izboljša marsikateri okus. Pogosto se je preveč nahaja v predelani hrani, kamor sodijo tudi pekovski in mesni izdelki. In teh v Sloveniji pojemo kar precej! K...

Težko je bilo biti jaz

Serviser, kuhar, šofer, plezalec, jadralec, sprehajalec psov so poklici, s katerimi bi si z veseljem služil kruh, a potem ga v minuli sezoni zagotovo ne bi imeli priložnosti spr...

Brusketa s paradižnikom

Ni ga čez bruskete, slasten in preprost italijanski prigrizek, ki prija za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo. Za res dobre izberite najbolj okusne paradižnike, saj svežina in k...

Kruh pred 14.000 leti

Kdaj je človeštvo začelo peči kruh? Kot kaže, še preden je razvilo kmetijstvo: tako nakazujejo nove najdbe v Jordaniji, kjer so odkrili zoglenele ostanke nekvašenega kruha, ki g...

Makov kruh

Kruh ljubimo v vsakem letnem času. Res je, da poletje ni najbolj primerno za peko, kajti prostore si tako še dodatno ogrejemo, a čez doma pripravljen kruh ga pač ni. Zatorej, ka...

Kako naredimo domače žemlje

Ni ga čez sveže tople žemljice. Pripravimo jih sami doma.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE