Da bi dobili tisto, kar potrebujemo in je dobro za nas, nam ni treba vedno prav daleč. Že naši predniki so ugotovili, da za vsako bolezen raste rožica. Aromatična zelišča in zač...
Miklavž in parkelj prihajata v goste, zato je skrajni čas, da začnete sezono praznične peke. Naš nasvet: bolje parkelj na krožniku kot na vašem pragu.
V predkrompirjevih časih je bila repa skupaj s kostanjem eno najpomembnejših zimskih živil, zdaj pa se po krivici premalokrat znajde na naših krožnikih. Privoščimo si več te sup...
Poznamo jo kot odlično kuharico in zagovornico zdrave prehrane, zato nas je zanimalo, kam se odpravi po nakupih, da se na njenem krožniku znajdejo dovolj kakovostna živila.
Visokošolski učitelj izr. prof. dr. Aleš Kuhar z biotehniške fakultete v Ljubljani pozna in komentira stanje slovenskega kmetijstva, navade potrošnikov in vsebino naših krožniko...
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.
STRINJAM SE