ISKALI STE:

“drago”

Ana Cajhen, oblikovalka, ki izdeluje unikatne slamnike

Ste vedeli, da imamo v Sloveniji bogato tradicijo slamnikarske obrti? Oblikovalka slamnikov Ana Cajhen skrbi, da to dragoceno znanje ne potone v pozabo.

Ksenija Benedetti: Če bi država znala poskrbeti za vse

Zaprtje šoping centrov je ljudi, na srečo, porinilo v dragoceno naravo. Tamkajšnji mir pa se v trenutku, ko zaidete iz ljubkih gozdnih poti na našpičene poti družbenih omrežij, ...

Žele iz jerebike in jabolk

Jerebika je danes pozabljen sadež a na severu Evrope iz nje še vedno kuhajo izredno dragoceno marmelado ali žele. Prefinjeno trpkega okusa se odlično poda k divjačini ali opečen...

Mineva 130 let od rojstva Alme M. Karlin

Pred natanko 130 leti se je leta 1889 v Celju rodila Alma M. Karlin. Svetovna popotnica, pisateljica, pesnica, prevajalka in zbirateljica je v svojem času orala ledino, saj kot ...

Ljubezen gre, dolg pa ostane

V svetovalni pisarni zavoda Prelomi – Inštitut za družinsko terapijo, svetovanje in izobraževanje rešujejo ljudi iz najtežjih finančnih stisk. Dr. Alenka Hebar Lavrič, andragogi...

Milena Andjelić Đukić: Če sem porušila stereotipe kot deklica, jih lahko tudi kot ženska

Bila je otrok, v katerega nihče ni verjel. Njeno življenje je viselo na nitki že takoj po rojstvu, nemalokrat se je tudi pozneje počutila povsem nemočno. No, občutke šibkosti in...

Onino sestrstvo 2019: Ker se imamo rade

Sredi s soncem obsijanega travnega pobočja, lučaj od gozda in od koder seže pogled na okoliško hribovje, domuje kmetija Zvezdane Mlakar. Še prav posebej ozaljšana sredi čarobne ...

Kaj se dogaja v zdravilnem gaju Tunjice?

V neposredni bližini Kamnika, še nekaj zavojev naprej od cerkve sv. Ane, Marijine matere, se bo razprostrl pogled na naravni zdravilni gaj Tunjice. Vijugasta cesta se mimo vasi ...

Kako rešiti zažgano posodo?

Verjetno bi jo marsikdo najraje v jezi zabrisal v koš, a nikar! Dragoceni kos se zanesljivo da rešiti, in to s sredstvom, ki ga premore prav vsaka kuhinja. Že poznate rešitev?

Polenovka v zavojčku s paradižnikom, olivami in špinačo

Jedi, ki jih pripravimo in damo v pekač, tega pa v pečico, in nam pričarajo okusen obrok, je v današnjem času, ko nam vedno primanjkuje dragocenih minut, res imenitna ideja.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE