ISKALI STE:

“ priloga”

Ona podarja vstopnice za predavanje in ekskluzivno druženje z dr. Jorgejem Bucayjem

Priljubljeni argentinski psihoterapevt in avtor številnih knjižnih uspešnic dr. Jorge Bucay bo 11. septembra znova obiskal Ljubljano. Ob tej priložnosti priloga Ona podarja svoj...

Bulgur z mandljevimi lističi in bučnimi semeni po receptu Nigelle Lawson

»Prava priloga k vsaki bogati in začinjeni enolončnici, saj je lahka in polna arom; hladna pa je neverjetno dobra solata, zato zmeraj molim, da bi je kaj ostalo,« o tej jedi pra...

Igram se s spomini na srečo

V obdobju, ko praznujemo dve desetletji in pol, odkar se je na slovenskem tržišču začela pojavljati priloga Ona, sem se velikokrat ujela v premišljevanju o tem, da imam resnično...

Tako je bila videti prva številka priloge Ona

25 let je minilo, kot bi mignil, format, dizajn in fotografije so se spremenile, a teme, ki nas zanimajo, so ostale enake. Se še spominjate, kaj smo pisali v Oni prvo leto njene...

Ona se je odcepila

Neizmerno občudujem ljudi, ki si lahko kateri koli delček preteklega življenja kot film prikličejo v spomin in pripovedujejo o njem, kakor da so se ponovno znašli sredi dogajanj...

Onin jubilej: 25 let

Ja, drage dame in spoštovani gospodje, pred 25 leti, natančneje 15. 2. 1994, se je rodila prva Ona. Bila je na osmih straneh in na časopisnem papirju, kot priloga Slovenskih nov...

Prvi slovenski ženski tiskani medij

Na današnji dan leta 1897 je v Trstu kot priloga Edinosti začela izhajati Slovenka, prvi slovenski ženski tiskani medij. V takratnem slovensko govorečem delu avstro-ogrsk...

  • 08.01.2019

Krompir in zelenjava iz pekača

Decembrski noriji običajno sledi januarska puščoba. A naj ta ne zajame tudi vaše kuhinje, dolgčas preženite z dobrotami, kot je tale! V pečici pečena krompir in zelenjava teknet...

Riževa »francoska« solata

Kultna solata, pri kateri brez težav porabimo jušno zelenjavo nedeljske juhe in je dodatek ob salami, solata na pikniku ali lahko kosilo med službenim časom. Ne boste razočarani...

Loška smojka

Ta stara preprosta jed izvira iz Škofje Loke, ker jo serviramo v repi, pa je odlična popestritev obložene mize. goste bo navdušila kot topla predjed, priloga ali celo glavna jed...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE