ISKALI STE:

“ kulinarika”

Alma in Lior Kochavy: Da sva skupaj, sva morala oba obrniti življenje na glavo

Soustanovitelja kulinarične tržnice Odprta kuhna Alma in Lior Kochavy sta partnerja tako poslovno kot zasebno. Slovenka in Izraelec, ki sta se spoznala v Indiji, sta takoj vedel...

Vsestranske marelice: Kopel iz mareličnega soka polepša polt

Ste vedeli, da marelicam pravijo tudi sadež večne mladosti? To pa zato, ker izredno ugodno vpliva na kožo in lase ter okrepi vid.

Ribez: Iz njega lahko naredimo tudi vino in obkladke za rane

Tistim, ki jim ribez raste na vrtu, se dobro godi. Iz rumenozelenih cvetov, ki se raztezajo na drobnih vejah, se namreč razvijejo prave rdeče vitaminske bombe.

Rabarbarina pita, popoln recept, ki ga morate preizkusiti

Rabarbara se že bohoti na vrtovih. Ste vedeli, da ji Američani pravijo kar rastlina za pite, saj je rabarbarin nadev eden najbolj preprostih in tudi najbolj slastnih.

Zakaj bi morali pogosteje jesti grah

Mladi grah nas te dni že vabi, da si ga privoščimo v vsej njegovi spomladanski svežini. Ker vsebuje ogromno hranilnih snovi, je dobra porcija graha vredna več kot deset zrezkov.

Vrtnice v kulinariki: 3 recepti mame in hčerke

Maj je mesec kraljice vseh rož, vrtnice. Kako jo uporabiti v kulinariki, sta nam zaupali mama in hči, Katja Kogej in Vida Rojšek.

Šparglji: Skoraj nič kalorij, pa tako zdravi in dobri

Šparglji ali beluši. Zeleni ali beli. Znanilci pomladi. Neskončno slastni. In zdravi. Zdaj je najbolj pravi čas zanje.

Pričel se je praznik kakijev v Strunjanu

Že imate načrte za konec tedna? V Strunjan ta petek, soboto in nedeljo vabi tradicionalni Praznik kakijev, ko bo mogoče okusiti slastne sveže ali v kulinarične dobrote pripravlj...

Gordon Ramsay

Leta 1966 se je na Škotskem rodil Gordon Ramsay, sloviti kuhar in televizijski zvezdnik ter lastnik številnih restavracij po svetu. Njegovo otroštvo je zazn...

Tomaž Kavčič in Flavia Furios Kavčič: Ni govora, da bi lahko živel s komplicirano žensko

Tomaž Kavčič je četrta generacija, ki se ukvarja z gostinstvom. Začeli so v Dornberku in se leta 1997 preselili na Zemono. Gostilna Pri Lojzetu je pojem, pojem dobre hrane in go...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE