ISKALI STE:

“živila”

Hujšanje ne sme biti muka

Pomlad je tu, poletje pa tik pred vrati. V toplih mesecih mnogi želijo pripraviti svoje telo na lahkotna oblačila in več gole kože, nemalo je tistih, ki bi radi izgubili tudi ka...

Ana Žontar Kristanc: Rešitelja bosta čas in sinov razvoj

Ana Žontar Kristanc je avtorica priljubljenega kuharskega bloga Anina kuhinja z videorecepti, objavami o materinstvu in nosečnosti ter avtorica več kuharic in priročnikov z rece...

Valentina Turcu: Človek je ustvarjen, da ustvarja

Oder je prostor, kjer se ljudje, v nasprotju z vsakdanjostjo, ne bojijo čustev. Valentina Turcu ustvarja prodorne koreografske stvaritve v zgodbah, polnih strasti, torej takšnih...

Šesterica za popolni preporod

Razprav o živi, industrijsko nepredelani in presni prehrani je najmanj toliko kot vseh prodajaln z živili in kuharskih oddaj – torej ogromno. Iskanje najbolj zdravorazumskega od...

Kaj bi morale jesti v nosečnosti

Katja Simić je diplomirana dietetičarka. Vodi spletni portal Dietetik priporoča in predava o prehrani nosečnic, šolarjev, študentov, športnikov, podjetnikov in starostnikov. Ver...

Bi kuhali - v pomivalnem stroju?

V novodobni gastronomiji nas prav nič ne sme več presenetiti, nenavadne fuzije okusov pa so mačji kašelj v primerjavi s postopki priprave, ki lahko naravnost osupnejo. Denimo, b...

Veste, v katerih živilih najdemo antioksidante?

Najboljša preventiva proti boleznim je uživanje veliko sadja, zelenjave in polnozrnatih izdelkov. Ta živila namreč poleg snovi za podporo celične zgradbe in izboljševanje medcel...

Pečeni ananas s cimetom

Ananas je odličen sadež, ki razstruplja organizem. K sreči je tudi odličnega okusa, kar ne drži za vsa zdrava živila. A uživamo ga lahko na veliko več različnih načinov, kot sam...

Narava se nikoli ne zmoti

Vsekakor drži, da snovi, ki delujejo antioksidativno, telesu v večini koristijo. Njihovo točno delovanje pa še ni podrobno raziskano, zato je pomembno, da upoštevamo dejstva, ki...

Pečenica, ajdovi žganci, kislo zelje ali repa

Strokovnjakinja za prehrano Mojca Koman, univ. dipl. inž. živ. tehnologije, svetuje, katerega domačega živeža naj se ne branimo v obdobju, ko je manj svetlobe in več mraza, ker ...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE