Vsebine s kategorije:

Recepti

Fritole

V prizadevanju, da v deželo kar najhitreje prikličemo pomlad, menda pomaga, če se nekaj dni brez slabe vesti mastimo s pustnimi dobrotami. Na Primorskem in v Italiji si privošči...

Španski ocvrtki - churros

Pustni čas po svetu praznujejo na najrazličnejše načine, skoraj vsem kulturam pa je skupna pustna hrana. Če ste se že naveličali krofov, flancatov in mišk, poskusite sladico, ki...

Kakijev frape

Če obožujete kaki, preizkusite recept za ta slastni napitek.

Kakijeva krostata

Vam zmanjkuje idej za sladke pite? Posezite po kakiju za novo dimenzijo okusov.

Žele iz jerebike in jabolk

Jerebika je danes pozabljen sadež a na severu Evrope iz nje še vedno kuhajo izredno dragoceno marmelado ali žele. Prefinjeno trpkega okusa se odlično poda k divjačini ali opečen...

Kostanjeva juha

Ste tudi vi ljubitelji kostanja? Privoščite si ga lahko še kako drugače kot pečenega ali kuhanega. Odličen je tudi v juhi, ki vas bo pogrela in pocrkljala.

Čas za gobe: Sirovke na žaru

Prišel je čas, ko gozd obdaruje s svojimi plodovi. Kombinacija deževnih in sončnih dni s še vedno primerno temperaturo je idealna za gobe, tako da zadnje tedne dobesedno rastejo...

Pšenični kruh z drožmi

Nekoč so kruh pripravljali drugače, žit niso prečiščevali. Preizkusite to mnogo bolj zdravo različico kruha.

Fermentiran ajdov kruh z orehi

Zdrav kruh lahko pripravite tudi sami. Ta različica vsebuje še orehe.

Češpljev džem

Čas je za slive in ker zorijo zelo hitro, jih višek pripravimo za okusno ozimnico.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE